White label linkbuilden: wat is het precies?


Iedere marketeer weet wel dat SEO een belangrijk onderdeel is van online marketing. Het grootste deel van het verkeer naar een website komt namelijk via organische zoekresultaten. Ook is duidelijk te zien dat de eerste paar zoekresultaten het grootste deel van het verkeer binnenhalen. Het is dus voor iedere websitebeheetder een doel op in de eerste drie resultaten op relevante keywords te staan. Linkbuilding is hiervoor noodzakelijk en in dit artikel vertellen we daar meer over.

 

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een essentieel onderdeel van SEO. Bij linkbuilding ben je bezig met het verzamelen van backlinks naar jouw website toe. Deze backlinks moeten komen van relevante, waardevolle websites. Door deze backlinks te verzamelen bouw je een autoriteit op voor de zoekmachines, waardoor je betere posities kan bereiken. Er zijn tientallen methodes die je kan gebruiken om deze linkjes te verzamelen. De een is moeilijker als de ander, maar over het algemeen kost linkbuilding enorm veel tijd en moeite. Dit is dan ook de reden waarom veel bedrijven linkbuilding uitbesteden aan een extern bureau.

 

White label linkbuilding

Heb jij een marketingbureau en ben je het zat om linkbuilding zelf te doen? Dan is het handig om een bureau te zoeken die white label linkbuilding aanbiedt. Bij white label linkbuilding wordt er gelinkbuild alsof jij het zelf doet. Zo worden de rapportages in jouw eigen huisstijl gemaakt, waardoor de klant niet kan zien dat je het werk uitbesteed. Het voordeel hiervan is dat je zelf je eigen prijzen kan hanteren en dus winst maakt zonder veel te doen. Natuurlijk kan je hierbij zelf meebeslissen over de methodes die er worden gebruikt. Het is dus de ideale oplossing voor wanneer linkbuilding jou te veel tijd of moeite kost. Bij de Reputatiefabriek kan je white label linkbuilding krijgen voor een zacht prijsje. Neem contact met ze op voor de voorwaarden en prijzen.